Почитувани,

Ве информираме дека 06.07.2016 и 07.07.2016 се неработни денови. Од 08.01.2016 започнуваме со полно работно време.

Добредојдовте на нашата веб страна

Премиум  Ауто Центрум  ги  разбира потребите на секој индивидуален клиент со најголемо внимание. Знаеме дека имате големи очекувања, а ние како дилер на Jaguar и Land Rover уживаме во предизвикот да ги надминеме поставените стандарди во секое време.  Дозволете ни да ја демонстрираме нашата посветеност кон совршенството!

Нашиот искусен и високо професионален продажен тим  нестрпливо очекува да го сподели своето знаење и ентузијазам со вас. Ние Ве охрабруваме да ја разгледате нашата веб страна и да закажете тест возење. Ве покануваме во нашиот нов изложбен салон на ул. Перо Наков бр.25 Скопје, Македонија кој е изработен според највисоките стандарди на Jaguar и Land Rover.

Локација